Sunday, April 3, 2011

GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL - BERMULA



Selamat malam semua,
Tadi sewaktu menerjah ke rumah Cik Mat Gebu, ternampak segmen tajaan Ben Ashaari, jadi rasa cam terpanggil pulak nak join. Maklum, blog kita ni belum pernah digegarkan oleh sesapa pun, nak rasa juga camana penangan gegaran tu nanti. Ok, jom kita tengok cara caranya.

Mula mula letak HEADER BEN ASHAARI BLOG. Siap.

Jangan lupa letakkan juga tajuk GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL - BERMULA. Dah siap spt kat atas tu.

Last sekali, tinggalkan url entri kat blog SINI Siap.

Sila rujuk ke blog Ben Ashaari untuk mengetahui perkembangan selanjutnya.

8 comments:

  1. Salam perkenalan, hehhee gegar 1000 blog ni XD!!! terujaa koot! :P rumah sapa nie? hehehe

    http://biru-malam.blogspot.com/2011/04/gegar-1-ribu-blog-april-bermula.html

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan....kita 1 group...jemput singgah

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan juga Bro Azqar, tkasih sudi mai gegar sini...

    Salam Rose, yer ker kita 1 group, sy terlepas pandangla, semalam carik tak jumpa...

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan... suka tngok blog masakan ni. nanti tambah2 la lagi resepi ok ;p jemput jengah blog fa yer...

    ReplyDelete
  5. gegar sini and follow dr grup 5 ^_^Y

    ReplyDelete
  6. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..
    Shera dari kumpulan 7, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. hey hey hey...wewwwwiittt~ gegar dr group 10 =)

    ReplyDelete
  8. Terjah dari blog BA.. Nice blog.. Salam perkenalan ;-)

    Kalau sudi, follow la blog saya.. ;-)

    1st :
    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

    2nd :
    http://intanberliangacontest.blogspot.com

    ReplyDelete