Thursday, June 26, 2014

Bunga bunga rosette buat Pn Shukriah, Bomba.

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,
Tempahan Linda dari Bomba Prai sempena hari lahir boss nya, Pn Shukriah.

Linda request, kek yang serupa macam kek yang saya buat untuk birthday rakan anak teruna saya baru baru ini.  Boleh lihat di SINI   hasilannya.
Kata Linda nak "sebijik macam tu" hahaha,  lucu saya baca ayat ini.
Selamat Hari Lahir diucapkan kepada Pn Shukriah.  Semuga dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki serta mendapat rahmat dan kasih sayang Allah senantiasa, amin.
Terimakasih banyak di atas tempahan ini.  Sebarang kekurangan harap dimaafkan.











3 comments:

  1. Cantiknya wantie..

    Selamat berpuasa wattie :)

    ReplyDelete
  2. aduii terliur aku tgk kek ko ni weii heeee

    ReplyDelete
  3. menawan deko tu..suka tengok..selamat berpuasa..

    ReplyDelete